PEACESEE 9697 ALBUM
http://www.mrsmpc9697.com
By: Maktab Rendah Sains MARA Pengkalan Chepa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Nov-2007 03:41 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...


Thursday, 12-Oct-2006 06:05 Email | Share | | Bookmark
Majlis Berbuka Puasa

 
 
Gambar Buka POse ade kat Sini

Firstly aku nak ucapkan Time kasih kepada semer yang datang .,
31 orang semuanya . .
Jujue mintak maap dier tak sempat nak reach Kelana Seafood ( ko datang pas buka pun takpe , kitorang lepak sampai 945pm . )

Personally aku nak ucapkan tima kasih kepada nama nama ni .
1. Payed - Thanks pasal jadi orang no 1 . . heheh
2. Farah (partner payed)
3. Anuat - Wa ,, lu mau kawin kaaa ..
4. Rafiah (tunang anuat) - aku kagum ngan kemampuan makan ko , waakaka
5. Nazs - bila nak dapek kad ko ni .. .
6. Mior (Tunang nasz) - kasi nazs duit buat kad . .
7. Hairi
8. Lin and Sofea (isteri & anak heghi yg comey)
9. Syima - dier ni ... hherremm .. perampok anak aku ni .
10. Khalid---> somebody plz pick him up kat lrt kj - slow skek kat seafodd bro .. haha
11. Asmahanum--> ssorry tak dapat entertain ngan sembang ngan ko lelebih . hehe
12. fatayal - thanks for coming
13. Intan (Tunang fatayal)
14. mueim - selamba mamba je ko tinggalkan asmahanum ekk .. haha . .
15. syukeri - thanks bro . .
16. Hadi Zairi - officially jadi bapak angkat .
17. Aykie - gath raya umah ko ke .. hehe
19. Luthfi - tahniah , new coming groom .
20. Lan - apa o racun anak aku ek , hehehe ..
22. Zahir - aku am familiar ah tunang ko , eheheh
23. Marani (tunang zahir)
24. Fatul - timo kasih datang
25. Nina + Baby - tima kasih bersusah payah bersungguh dr dr obersi .
26. Yuhasnor ( Husband Nina )
27. Ezwan Fansuri - Tengkiu beb ..
28. Izzam - ni lah bapak mithali , kagum aku anak dier leh tido semalam , hehe
29. Lizah + Baby ( i asume .. ninja.gif )
31. Partner Mueiem (confirm) - err .. eerr .. terkedu ,, ehehehe
32. Fazli Zainal aka OS -congrat utk new coming baby boy
33. Wife Os. .
34. Iskandar ( Kelas Farabi ) aka Naruto - sebaik la isk ade nak antar asmahanum . .

You guys been great . .
Mane terkurang .. aku mintak mahap .
Segala yang baik datang dr Allah ,
Yang buruk datang dr [s]adi ,wan anuat , tayal , os , payed , mueiem jugekk .. dan bebudak lain [/s]
aku sendiri , sori kalau tak dapek nak entertain semer orang yang datang , sebab
aku kene make sure anak aku kat tangan sape , ( berpindah randah sesaje ) ..

Pepe pun , Looking forward utk next gath , bila ..?
Nanti la wa pk , skalang ade banyakkkkk tender mau submit ,




Sunday, 13-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Open House uMah Nazs ..

Makaan amai amai
Nuat kelebek kemera
Khalid and Jun
View all 15 photos...
Antara makanan yang ade ,

Laksa Johor ,
Asam Laksa
Mee Soto ..



Friday, 14-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Berbuka POse

Adi
Zet , Lyana , Rafiah , Aykie and Mas
Diorang lagi ,,
View all 26 photos...
Thanks semer 17 org yang hadir semalam ,

Hairi n Wife
Wan n Rafiah
leana
zeti
aykie
payed
ana and pau
adi
masniza
omaq
jaa
kalit
naz and meor


Majlis semalam meriah walaupun makanannya sangat lah ala kadar ..
Menu kitorang malam tadi , yang aku ingat la ek .

Nasi Putih ,
ikan bakar .
daging salai
ayam goreng
dalca kambing
sup sayur
sotong asam pedas
ulam ulam and belacan
bubur pisang
and some western food yg sangat ala kadar

Acara disusuli dengan aktiviti wan anuat amek gambor . ( ko tak post siap ngko ..dry.gif ) . Thn depan maybe leh arrange yang better ( who know cool.gif ) ..
Time kasiH again untuk yang datang semalam ..and majulah PC untuk negara

* pic plz post kat bahagian MUKA MUKA Terkini ,
Once anuat post aku close topix ni and link ke sane ..


Sunday, 31-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Main bowling

Pak Am
Buat
Atur STrategi
View all 27 photos...
Amai yang datang , sori tak dan nak mention nama ,
and antara yang dapat dilakukan ,

- makan kat secret recipies
- kutipan dana server and hosting
- main bowling
- makan waffle kat RASA ..

Thanks to all yang join ,


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net